AHFI-tuoteAhfi-tuote Ky on vuodesta 1984 lähtien Kauhavalla toiminut rakennusheloitukseen erikoistunut yritys. Etelä-Pohjanmaan lakeuksien yrittäjähenkeä vaalien ja suomalaista työtä kunnioittaen tuotevalikoimaa on vuosien saatossa monipuolistettu ja kehitetty. Kaikki tuotteemme ovat mm. saaneet arvostetun Avainlippu-tuotemerkin (www.avainlippu.fi). Suomalaisuus on tulevaisuudessakin yksi yrityksen kulmakivistä, josta ei tingitä.

Kilpailukyvyn ylläpitämiseksi esimerkiksi tuotekehityksessä on panostettu viime vuosina mm. nykyaikaisiin 3D CAD/CAM -suunnittelu- ja koneistusohjelmiin. Ohjelmat ja tarvittavat koneet on kuitenkin hankittu siten, että tuotteiden hintataso pystytään säilyttämään edullisena, laadusta tinkimättä.
Tulevaisuudessa olemme entistä kiinnostuneempia kehittämään tuotantoamme ja tuotevalikoimaamme asiakaslähtöisemmäksi. Mikäli Teillä on mielessänne joitakin rakennusheloitukseen liittyviä puutteita tai parannusehdotuksia, toivomme Teidän ottavan yhteyttä, jotta voisimme yhdessä toteuttaa pienimmätkin tarpeenne ja toiveenne, jopa mittatilaustyönä. Uskomme, että juuri tällaisessa joustavuudessa on pienen yrityksen suurin etu.
Powered by CuteNews


"Rakennusheloja ammattitaidolla"